Lahjaideoita naiselle

Välillä lahjan ostaminen voi olla mukavaa, keksit hienon idean, etsit lahjan, ostat sen ja that´s it. Sitten vain odottelemaan juhlapäivää, että saat antaa lahjan ja pääset näkemään juhlakalun ilmeen, kun hän avaa paketin.

Aina lahjan osto ei mene niin. Tuntuu, että lahjan saajalla on jo kaikkea! Olen ollut tämän ongelman parissa monesti itsekin, mutta lopulta olen kuitenkin löytänyt sellaisen lahjan, josta lahjan saaja on pitänyt. Nyt kerron sinulle oman lahjanostoprosessini, toivottavasti siitä on apua myös sinulle.

Kenelle lahja tulee?

Lahjan ideointivaiheessa sukelletaan hieman lahjansaajan mieleen.

Harrastaako lahjansaaja jotain? Liikuntaa, ruoanlaittoa, musiikkia, matkustelua?
Tai pitääkö hän jostain puuhasta paljon: saunomisesta, siivoamisesta, kierrättämisestä, autolla ajamisesta?
Haluaako lahjan saaja, että kotona on siistiä ja vain vähän tavaraa vai pyrkiikö hän pääsemään kaikesta ylimääräisestä eroon?
Haluaisikohan hän tavaran sijaan elämyksiä?
Onko lahjan saajalla lemmikkejä?
Tykkääkö lahjan saaja vaihdella erilaisia tyylejä ja vaatetusta sen mukaisesti vai onko hänelle selkeä oma linjansa, josta ei poikkea.
Pitääkö hän värikkäistä jutuista vai onko mieluummin musta-valkoisen ystävä.

Pääsisikö näillä jutuilla jo alkuun? Joko mielessäsi alkoi syntyä ideoita mihin lahja voisi liittyä?
Jos ei vielä, luehan eteenpäin.

Kysy kaverilta

Kysyvä ei tieltä eksy, kilauta kaverille! Onko teillä yhteisiä tuttuja – hyvä! Voisitteko ostaakin lahjan yhdessä? – vielä parempi! Kimppalahja on hyvä monellakin tapaa: saatte ostettua mahdollisesti jotain arvokkaampaa, mitä ei yksin raski ostaa tai mitäpä jos järjestäisittekin jonkin tapahtuman – kahdestaan tai pienellä porukalla se on heti paljon helpompaa. Pitäisiköhän lahjan saaja patikointiretkestä lähiluontoon, hemmotteluviikonlopusta hotellissa tai road tripistä jonnekin hieman kauemmas? Porukassa on aina hauskempaa puuhailla. Tai jos lahjan saaja on ruuhkavuosia elävä vanhempi, voisitko ottaa hänen lapsensa hoitoon ja antaa sankari lähteä yksin / puolison kanssa viettämään laatuaikaa.

Ikimuistoinen lahjaidea

Lahja voi olla loppuelämän muistona tärkeästä päivästä. Perinteiset valmistujaiset, häät, tai eri vuosikymmenten juhliminen voivat olla päiviä, jotka haluaa muistaa. Mutta elämän tärkeimpiä päiviä voivat olla myös erilaiset elämän käännekohdat: irtisanoutuminen töistä, maailmanympärimatkalle lähteminen, äidiksi tuleminen, ensiasunnon ostaminen tai muutto. Silloin lahja voi olla jotain minkä nähdessä tuo elämän ihana hetki tulee mieleen ja josta saa uskoa itseen ja luottoa että myös tulevaisuus tuo tullessaan hyviä asioita. Silloin uniikki, juuri lahjansaajalle tehty tai muuten lahjan saajalle sopiva koru, maalaus tai veistos voisi olla täydellinen valinta.
Jos sinulla on jokin koruidea mielessäsi laita viestiä info@luoniva.fi ja katsotaan voisimmeko toteuttaa ideasi, tai jos haluat tilata korun mallistostamme, löydät sen osoitteesta www.luoniva.fi.

lahjaideaa naiselle

Lopuksi vielä seitsemän ihan konkreettista lahjaideaa naiselle, joita olen myös itse antanut/saanut

  1. Lahjakortti energiahoitoon
  2. Avantouintitossut
  3. Voimakortit
  4. Ikkunan pesu (pese joko itse tai tilaa ammattilaiselta – koska kukaan ei pidä ikkunanpesusta 😅)
  5. Erilaisia mausteita ja maustetahnoja / chilikastikkeita
  6. Paikallisen käsityöntekijän tuotteita
  7. Muutaman kuukauden tilaus äänikirjapalveluun / lehtitilaus

Onko sinusta helppo ostaa lahjoja? Mitkä ovat parhaimmat lahjat joita olet saanut?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.