Koru, jossa on tarina

Tein instagramissa kyselyn, jossa kysyin, haluaako ihmiset, että koruissa on jokin tarina. 83 % vastaajista oli sitä mieltä, että tarina olisi kiva olla. Ja itse olen samaa mieltä.
Joko niin, että tarina on henkilökohtainen: olet ostanut korun reissusta, saanut sen tärkeänä päivänä tai erityiseltä henkilöltä. Niin, että koruun liittyy mukavia muistoja.
Tai niin, että tarina tulee korun mukana: korun tekovaiheessa sille on muototutunut jokin tarina ja voit ostaa korun itsellesi tai tuttavallesi tiettyyn elämänvaiheeseen tai vaikka harrastukseen liittyen.

Polku-korun tarina

Polku mutkittelee metsän keskellä.
Se väistelee puita ja muurahaispesiä, kiemurtelee lammen rantaviivaa pitkin kunnes vaihtuu sillaksi kosken kohdalla.

Polku haarautuu ja on sinun tehtävä valita seuraava reitti.
Päätätkö reitin kartan avulla vai lähdetkö intuition johdattamana tiettyyn suuntaan?
Jokaisella taipaleella on omat upeat maisemansa, mutta myös haasteensa.
Jokainen opettaa sinulle jotain, saamasi opit huomaat ehkä vasta jälkeenpäin.

Elämässä tulee eteen vaiheita, jolloin täytyy päättää mihin suuntaan lähtee kulkemaan.
Olosi on levoton, et pysty keskittymään, jotain uutta on tulossa – annatko sille mahdollisuuden?
Tai muutos on pakko tehdä, sinut irtisanotaan töistäsi, joudut muuttamaan tai läheisesi poistuu viereltäsi – minkä reitin valitset seuraavaksi. Kysytkö apua muilta vai menetkö intuitiosi johdattamana sinne, mikä juuri nyt tuntuu parhaimmalta.

Muutos voi olla innostavaa, mutta se voi myös pelottaa – tuntematon jännittää!
Tehdessäsi lopulta jonkin valinnan, voi käydäkin niin, että kaikki ei menekään niinkuin ajattelit vaan saat kohdata vain vastoinkäymisiä, tuntuu että valitsit väärin. Jokaisella tapahtumalla on kuitenkin jokin syy: joka kerta kasvat, opit jotain, tiedät ehkä miten toimia seuraavalla kerralla.

Ja lopulta polku vie perille. Reitti voi olla pitkä ja mutkitteleva, välillä voit tarvia kartanlukijan, mutta tärkeää on myös selvittää mikä on Sinun tiesi.
Sinun elämä – Sinun polku.

Ensimmäinen samantyylinen koru oli tilaustyö. Se lähti henkilölle, joka oli aloittamassa uutta elämänvaihetta ja koru oli hänen voimakorunsa. Ihastuin korumalliin kuitenkin kovasti ja tein siitä hieman erilaisen version kaikille saataville. Tällä kertaa korun nimikin oli heti alussa selvä – Polku.
Löydät Polku-korun Luonivan verkkokaupasta täältä.
Koru on rakennettu kolmesta poronsarven pinnasta sahatusta palasta, jotka on hiottu pyöreksi. Osat on yhdistetty toisiinsa kirurginteräsosilla. Poronsarven sävy voi vaihdella tumman ruskeasta vaalean harmaaseen, joten jos sinulla on toiveita värin suhteen, laita tilauksen lisätietoihin kommenttia, niin katson löytyisikö mieleistäsi sävyä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.